Евакуйований «Міський музей» Рубіжного отримав допомогу від міжнародних організацій

Евакуйований «Міський музей» Рубіжного отримав допомогу від міжнародних організацій

Фото
Укрінформ
Обладнання для налагодження дистанційної роботи в умовах війни отримав від німецьких та польських благодійних організацій отримав «Міський музей» м. Рубіжного Луганської області.

Як передає Укрінформ, про це Рубіжанська міська військова організація повідомила в Фейсбуці.

«Завдяки всебічній допомозі німецьких та польських благодійників комунальний заклад «Міський музей» (Рубіжанський міський музей) м. Рубіжне Луганської області отримав кольоровий принтер, а також лептоп (портативний комп’ютер) і аксесуари до нього», - йдеться в повідомленні.

Адміністрація закладу висловлює подяку організації ICOM Німеччина (ICOM Deutschland e.V.), польським друзям з програми OBMIN.

Читайте також: У двох музеях Нідерландів запрацювали україномовні аудіогіди

Дані організації у партнерстві з Луганським обласним краєзнавчим музеєм з початку російського вторгнення підтримують українські музеї, зокрема евакуйовані команди музейників Луганщини, у захисті унікальної культурної спадщини, збереженні колекцій, відновленні музейної роботи.

Як повідомив Укрінформ, світова спільнота від початку повномасштабної російської агресії активно допомагає Україні у захисті її культурної спадщини.

Фото: Рубіжанська міська військова адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-