Після поранення в голову помер пропутінський блогер Мангушев, який виступав із «черепом українця»

Після поранення в голову помер пропутінський блогер Мангушев, який виступав із «черепом українця»

Укрінформ
Пропутінський політтехнолог і офіцер росії Ігор Мангушев, який виступав із "черепом українця" і закликав убивати українців, помер від вогнепального поранення в голову в реанімації в окупованій Кадіївці.

Про це повідомляє російське видання "РИА Новости", передає Укрінформ. 

Мангушев дістав поранення в голову кілька днів тому, йому вистрелили в потилицю. Перед цим його телефон розблокували та отримали доступ до грошей пропагандиста. За деякими даними, це сталося на блокпості в Кадіївці Луганської області, де стоять російські окупанти. Вони нібито знайшли контрабандну зброю в його машині, сталися розбірки. За іншою версією, блогера зупинив патруль, коли він повертався з кафе під час комендантської години. Мангушев став гоноритися, місцевим не сподобалася поведінка москвича, котрий уже не раз скандалив.

Наразі російська влада не коментує жодної версії. У будь-якому разі, вбили пропагандиста свої. 

Дружина Мангушева назвала це "стратою".

Читайте також: Лубінець відреагував на виступ росіянина з черепом у руці, який той назвав останками з «Азовсталі»

Мангушев відомий тим, що влітку 2022 року під час шоу, тримаючи в руках череп нібито захисника Азовсталі, закликав убивати українців. Він мав Телеграм-канал, де активно пропагував війну. Певний час він працював у ПВК "Вагнер" як пропагандист.

Український журналіст Денис Казанський так прокоментував історію росіянина: "У своєму стендапі з черепом Мангушев жартував: "Я думаю він зрозумів, що таке "русский мир". Ну що ж, перед смертю і сам Мангушев, мабуть, зрозумів, що таке "русский мир". Це коли тебе ловлять у тилу свої, ставлять навколішки і пускають кулю в потилицю”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-