Британські рятувальники прибули в Туреччину

Британські рятувальники прибули в Туреччину

Укрінформ
Літак із 77 британськими пошуково-рятувальними спеціалістами, обладнанням і чотирма пошуковими собаками прибув до Туреччини для підтримки ліквідації наслідків землетрусу.

Про це повідомляє уряд Великої Британії, передає Укрінформ.

“Британська команда з 77 пошуково-рятувальних спеціалістів, 4 пошукових собак і рятувального обладнання прибула в Газіантеп на південному сході Туреччини, щоб приєднатися до реагування на надзвичайні ситуації”, - йдеться у повідомленні.

На борту, який прибув у Туреччину пізно ввечері у вівторок, також була бригада екстреної медичної допомоги. Вони проведуть повну оцінку ситуації на місці.

Британські експерти привезли сейсмічні пристрої для прослуховування, обладнання для різання та руйнування бетону, інструменти для підпирання та кріплення.

Читайте також: Через 52 години після землетрусу у Туреччині продовжують діставати живих людей

6 лютого на південному сході Туреччини сталося два землетруси: в районі Пазарджик провінції Кахраманмараш - магнітудою 7,7 і в районі Ельбістан тієї ж провінції — магнітудою 7,6.

Загальне число загиблих від землетрусів у Туреччині та Сирії досягло щонайменше 8166 людей.

Як повідомляв Укрінформ, до Туреччини вирушив пошуково-рятувальний загін Державної служби з надзвичайних ситуацій для ліквідації наслідків землетрусів у складі майже 90 рятувальників та 10 пошуково-рятувальних собак.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-