На Харківщині внаслідок артобстрілу загинула жінка, поранена 16-річна дівчина

На Харківщині внаслідок артобстрілу загинула жінка, поранена 16-річна дівчина

Укрінформ
У Вовчанську Харківської області внаслідок артобстрілу загинула літня жінка, 16-річну дівчину госпіталізували з пораненням.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Протягом доби ворог масовано обстрілював Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічну, Стрілечу, Ветеринарне та інші наближені до лінії зіткнення населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів. У Вовчанську внаслідок артобстрілу дістала поранення та була госпіталізована дівчина 16 років, 74-річна жінка, на жаль, загинула", - написав Синєгубов.

За його словами, повторних пошкоджень унаслідок обстрілу зазнала міська лікарня Вовчанська, там сталася пожежа. Один з осколків влучив у автомобіль "швидкої", яка везла пацієнта, проте минулося без постраждалих.

Читайте також: Унаслідок російської агресії в Україні постраждала вже 1381 дитина

У Куп'янську внаслідок обстрілів зруйновано 6 та пошкоджено 10 гаражів, сталися пожежі.

Глава ОВА також поінформував, що пізно ввечері у вівторок було завдано ракетного удару по центру Харкова.

"4 ракети, попередньо С-300, влучили в об'єкт цивільної промисловості. Зруйновано будівлі, сталася масштабна пожежа. Також зафіксовані удари в землю на території Центрального парку міста. На щастя, ніхто не постраждав. Ліквідація наслідків ударів триває", - зазначив Синєгубов.

Читайте також: Загарбники вночі поцілили у Центральний парк Харкова

Він додав, що на лінії зіткнення тривають запеклі бої. Українські бійці тримають свої позиції та завдають загарбникам втрат.

Як повідомлялося, міський голова Харкова Ігор Терехов поінформував, що у Харкові завдано ударів по промисловому об‘єкту у Київському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-