У Києві за тиждень знизилася захворюваність на грип та ГРВІ

У Києві за тиждень знизилася захворюваність на грип та ГРВІ

Укрінформ
У Києві впродовж тижня зареєстровано 7 тисяч 336 нових випадків захворювання на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, загалом у місті спостерігається зниження захворюваності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

“У столиці за 5-й тиждень 2023 року зареєстровано 7336 нових випадків захворювання на грип та ГРВІ. Рівень захворюваності нижчий епідемічного порогу на 68,7%. Наразі показник захворюваності становить 249,5. Про це повідомили в ДУ “Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ”, - ідеться в повідомленні.

Загалом у Києві спостерігається зниження захворюваності на 7,9% порівняно з попереднім тижнем, що відбулося за рахунок дорослого населення. Зокрема, дітей захворіло – 3404 (зростання на 9,3%), дорослих – 3962 (зниження на 18,9%).

Читайте також: Ще 18 українців доправили на лікування до Європи

У структурі захворюваності діти становлять 46,2% від загальної кількості, а на попередньому тижні – 38,9%. Захворюваність серед школярів зросла на 16,3%. Зокрема, серед школярів зареєстровано 1468 випадків.

Порівняно з попереднім тижнем зросла загальна госпіталізація, проте серед дітей знизилась. До медичних закладів за останній тиждень госпіталізовано 228 осіб, із яких 62 – діти.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві за четвертий тиждень цього року зареєстровано 8001 новий випадок захворювання на грип та ГРВІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-