Зеленський: Ми зробимо все, щоб українці, які ще перебувають у полоні, зустрілися з рідними

Зеленський: Ми зробимо все, щоб українці, які ще перебувають у полоні, зустрілися з рідними

Укрінформ
Україна цінує людей, допомагає всім, хто потребує допомоги, і ми зробимо все, щоб українці, які ще перебувають у російському полоні, зустрілися з рідними.

Про це Володимир Зеленський заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Нарешті нам вдалося організувати зустріч наших хлопців, командирів з «Азовсталі», з рідними. Зустріч саме в Туреччині, де наші воїни перебувають згідно з домовленістю про їхнє звільнення. Вони в повній безпеці – з гарантіями Президента Туреччини Ердогана», - сказав Зеленський.

Читайте також: Командири «Азова» у Туреччині зустрілись зі своїми родинами

Він зазначив, що їм забезпечені належні умови і тепер вони можуть бачитися зі своїми рідними.

«Вони не бачилися протягом довгих місяців. І ось тепер я дякую всім, хто забезпечив їм можливість знову бути зі своїми родинами. І ми зробимо все, щоб для родин усіх українців, які ще перебувають у російському полоні, одного дня стала можливою така зустріч – зустріч з рідними», - наголосив Президент.

Читайте також: Командирам полку «Азов» вручили ордени «Золота Зірка»

Також глава держави додав, що Україна цінує людей і допомагає всім тим, хто потребує допомоги. Це фундаментальні правила для нашої держави.

«Велика група наших посадовців продовжує роботу з надання необхідної допомоги усім, хто був звільнений з російського полону. Питань, як ви розумієте, дуже багато. Це не тільки лікування та реабілітація, а й великий обсяг соціальних питань, часто – юридичних. Держава обовʼязково допоможе усі їх розв’язати», - запевнив Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Є нові звільнені населені пункти в кількох областях

Нагадаємо: 21 вересня в результаті обміну вдалося повернути з російського полону понад 200 українських захисників, а також десятьох іноземців, які воювали на боці Збройних сил України.

П'ятеро визволених командирів полку «Азов» перебуватимуть до кінця повномасштабної війни у Туреччині під особистими гарантіями безпеки Президента Ердогана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-