Кулеба: Не треба прикривати словом «мир» слова «хай рф далі вбиває і ґвалтує»

Кулеба: Не треба прикривати словом «мир» слова «хай рф далі вбиває і ґвалтує»

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав не прикривати словом "мир" схвалення того, щоб російська армія продовжувала вчиняти воєнні злочини проти українців.

Про це він написав у Twitter, передає Укрінформ.

"Ті, хто пропонує Україні відмовитися від її людей та землі — нібито щоб не зачіпати ображене его Путіна чи врятувати Україну від страждань — не мають прикривати словом «мир» слова «Нехай росіяни вб’ють та зґвалтують ще тисячі невинних українців і захоплять ще більше територій»", – написав Кулеба.

Читайте також: Зеленський відреагував на «опитування» Маска щодо України

Пост Кулеби з'явився після скандальних публікацій американського мільярдера Ілона Маска в Twitter, в яких він запропонував проголосувати, чи варто Україні відмовитися від Криму на користь росії та не вступати в НАТО нібито задля уникнення ще більшої кількості жертв.

Як повідомлялося раніше, Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк відповів генеральному директору компанії Tesla Ілону Маску, який організував у Твітері опитування зі своїм варіантом нібито розв'язання питання приналежності окупованого Криму. У ОП наголосили, що Україна має звільнити свої території, включно з Кримом, а російські воєнні злочинці мають бути засуджені міжнародним трибуналом.

Читайте також: В ОП відреагували на пропозицію Ілона Маска щодо Криму

Раніше Маск запропонував на своїй сторінці у Твітері опитування, в якому виклав свою позицію щодо розв'язання питання Криму, серед іншого пропонує пристати на умови росії щодо Криму.

Більш як 60% тих, хто вже "голосував" за цю "пропозицію" Маска, її відкинули, і у відповідь на цей твіт Посол України в ФРН Андрій Мельник написав: "Єдиний результат: тепер жоден українець не купить твою чортову "Теслу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-