В ОП відреагували на пропозицію Ілона Маска щодо Криму

В ОП відреагували на пропозицію Ілона Маска щодо Криму

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк відповів генеральному директору компанії Tesla Ілону Маску, який організував у Твітері опитування зі своїм варіантом нібито вирішення питання приналежності окупованого Криму. У ОП наголосили, що Україна має звільнити свої території, включно з Кримом.

Як передає Укрінформ, Подоляк опублікував свій коментар у Твітері.

"Ілон Маск, є краща пропозиція. 1. Україна звільняє свої території. Включно з анексованим Кримом. 2. Росія проходить демілітаризацію та обов’язкову денуклеаризацію та більше не може загрожувати іншим. 3. Воєнні злочинці піддаються міжнародному трибуналу", - написав він.

Опитування Маска також прокоментував Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Фейсбуці. Він зауважив, що має кращий варіант українсько-російського миру, ніж у Маска: "росія забирається геть з України і перестає вбивати українське мирне населення; москва має бути продана Китаю і зникає з лиця землі, як це і було до 1147 (до помилки Великого князя Юрія Долгорукого); росія платить репарацію Україні за все, що вона накоїла; Україна вступає в НАТО".

Як повідомлялося, Маск запропонував на своїй сторінці у Твітері опитування, в якому виклав свою позицію щодо вирішення питання Криму, серед іншого пропонує пристати на умови росії щодо Криму.

Читайте також: У Польщі скасували концерт засновника Pink Floyd, який закликав Україну скласти зброю

Більш як 60% тих, хто вже "голосував" за цю "пропозицію" Маска, її відкинули, і у відповідь на цей твіт Посол України в ФРН Андрій Мельник написав: "Єдиний результат: тепер жоден українець не купить твою чортову "Теслу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-