Назвали ім'я вбитої в Чернівцях поліцейської

Назвали ім'я вбитої в Чернівцях поліцейської

Фото
Укрінформ
У патрульній поліції повідомили ім'я загиблої в Чернівцях поліцейської - це 22-річна молодша лейтенантка Таїсія Татарин. 

Про це йдеться у дописі на сторінці патрульної поліції України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"У Чернівцях під час виконання службових обов'язків загинула наша колега, 22-річна патрульна, молодша лейтенантка поліції Таїсія Татарин", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в поліції, екіпаж Таїсії Татарин та Олександра Гуцула прибув на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям. Коли патрульні розшукали громадянина, виявилось, що той мав з собою зброю та раптово здійснив ряд пострілів по інспекторах. Поліцейська отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували, наразі йому надається необхідна медична допомога.

Читайте також: Харківщина: у Кам'янці немає жодного вцілілого будинку, у підвалах поліція знаходить тіла загиблих

"Ми висловлюємо наші найглибші співчуття рідним, близьким, друзям, колегам Таїсії. Це непоправна втрата для всієї нашої поліцейської родини", - зазначається в повідомленні.

У поліції інформують, що Таїсія прийшла у лави патрульних в серпні 2020-го, щоб служити та захищати. У пам’яті всіх, хто її знав і працював разом з нею, Таїсія назавжди залишиться принциповою та чуйною колегою, яка вірно та самовіддано служила Батьківщині та українському народу.

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на заступника глави Офісу Президента Кирила Тимошенка, у Чернівцях підозрюваний у розбещенні неповнолітніх, якого намагалися затримати правоохоронці, убив поліцейську і поранив ще одного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-