Жителям звільнених територій з листопада виплачуватимуть додаткову допомогу

Жителям звільнених територій з листопада виплачуватимуть додаткову допомогу

Укрінформ
Мешканці щойно звільнених від росії територій із листопада отримуватимуть додаткову грошову допомогу в розмірі 2 200 грн.

Про це заявила віцепрем’єрка Ірина Верещук, інформує пресслужба Мінреінтеграції у Телеграмі, передає Укрінформ.

За її інформацією, серед допомоги від держави та благодійників, яка передбачена як гуманітарна допомога для мешканців звільнених від рф міст та сіл, - продукти харчування, речі першої необхідності, засоби гігієни, теплий одяг на зиму, а також фінансова підтримка.

«Кожен, хто пережив окупацію, може розраховувати на усі актуальні види фінансової допомоги – і від держави, і від міжнародних гуманітарних організацій. Крім того, з наступного місяця ці громадяни будуть отримувати ще одну додаткову допомогу – 2 200 грн», - заявила Верещук.

Читайте також: Мешканці звільненої від рф Херсонщини отримають дрова і «буржуйки» - Верещук

Окремо у міністерстві зазначили, що наразі на звільнених від рф територіях Харківщини та Херсонщини триває пілотний проєкт. Громадяни, які фактично там мешкали на момент звільнення цих територій від рф, через "Укрпошту" отримують разову грошову допомогу в сумі 1200 грн.

Як повідомлялося, 1 жовтня у Мінреінтеграції заявили, що "Укрпошта" доправила у звільнені села Херсонщини кошти для виплати разової грошової допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-