Загарбники обстріляли сім населених пунктів на межі Луганщини та Донеччини

Загарбники обстріляли сім населених пунктів на межі Луганщини та Донеччини

Укрінформ
Щодня загарбники намагаються створити для себе сприятливі умови для посилення наступу вглиб Донеччини.

Про це в Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

«Лише за ніч, що минула, вони вдарили сімома ракетами, завдали два авіаудари, 11 разів вели обстріли зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню, тричі застосовували міномети, чотири рази до штурму долучалися танкові війська. Кожна із таких спроб – це ще декілька понівечених будинків, зламаних доль та сподівань наших земляків», – зазначив Сергій Гайдай.

За його словами, загалом упродовж 7 серпня окупанти атакували з повітря сім населених пунктів на межі Луганщини та Донеччини.

Для покращення тактичного положення противник вчергове намагався організувати наступ в районі Верхньокам’янського, однак вкотре відійшов. Як і ще за чотирма напрямками – кожна із цих спроб проломити оборону наших збройних сил була невдалою: росіяни вимушені були відступити зі значними втратами.

Поблизу чотирьох населених пунктів також виявлені та знешкоджені розвідувальні групи ворога.

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф після захоплення Лисичанська в липні вже місяць не може просунутися далі адміністративної межі між Луганською і Донецькою областями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-