Авіація ЗСУ тричі вдарила по загарбниках на Херсонщині

Авіація ЗСУ тричі вдарила по загарбниках на Херсонщині

Укрінформ
На півдні українські захисники за минулу добу знищили 24 російських військових, шість одиниць техніки та склад боєприпасів.

Такі дані наводить у Фейсбуку Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Обстановка на південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контролюється силами оборони. Ворог основні зусилля зосереджує на недопущенні просування наших військ та утриманні власних рубежів оборони. Намагається проводити розвідку за допомогою БПЛА, продовжує обстріли зі ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж всієї лінії зіткнення», - йдеться в повідомленні.

Штурмовою авіацією та гелікоптерною парою ЗСУ завдано трьох ударів по скупченню ворожого озброєння та техніки й опорному пункту в Херсонському районі та ще одному опорному пункту - в Бериславському.

Читайте також: ЗСУ відкинули ворога на чотирьох напрямках, на Бахмутському «накрили» розвідгрупу

За добу підтверджені втрати ворога становлять: 24 військових, танк Т-62 та ще п'ять одиниць броньованої й автомобільної техніки. В районі Чарівного в Бериславському районі Херсонщини знищено склад боєприпасів. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

«Попри штормову погоду, в Чорному морі продовжують маневрувати близько десятка бойових кораблів ворожого флоту, серед них напоготові чотири носії ракет типу «Калібр» та один ВДК», - додали в ОК «Південь».

Як повідомлялося, ЗСУ з 24 лютого до 7 серпня ліквідували близько 42 тисяч 200 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-