роспропаганда заявляє, що Україна порушує правила ведення війни

роспропаганда заявляє, що Україна порушує правила ведення війни

Укрінформ
росія у війні з Україною втратила щонайменше 5083 одиниці військової техніки після свого неспровокованого повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні ЦПД у Телеграмі.

За даними центру, російські ЗМІ поширювали тезу про те, що нібито Україна порушує правила ведення війни. Зокрема, росЗМІ подавали знищення російських складів боєприпасів, командних пунктів, руйнування логістики зс рф та успішні удари української артилерії по скупченнях російських військ як нібито обстріли ЗСУ мирних міст та цивільних об’єктів інфраструктури, завжди наголошуючи на втратах серед цивільних.

Крім того, росЗМІ поширювали тезу, що проти рф здійснюється потужна інформаційна атака. Звинувачення цивілізованого світу за теракт в Оленівці роспропаганда висвітлювала як нібито добре сплановану інформаційну атаку. Головна мета такої атаки - визнання росії державою - спонсором тероризму.

Читайте також: роспропаганда заявляла про обстріл Оленівки ще в червні

Ще одна з тем, яку просували росЗМІ, - нібито Україна не має шансів у війні проти рф. Тактичні успіхи ЗСУ на окремих ділянках фронту подаються ворожою пропагандою як хитрі маневри зс рф, які "добровільно віддають незручний відтинок фронту", щоб потім завдати контрудару і загарбати значно більше.

Як повідомляв Укрінформ, цього тижня російська пропаганда через іноземних спікерів та медіа заявляла про готовність кремля до перемовин і відсутність потенціалу Збройних сил України для наступу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-