У Латвії сплели 500 м² маскувальних сіток для ЗСУ

У Латвії сплели 500 м² маскувальних сіток для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Щоб підтримати захисників України, Мережа магазинів DEPO за порадою Земессардзе (Національної гвардії Латвії) за п'ять годин створила камуфляжні сітки загальною площею 500 квадратних метрів для маскування автомобілів, бронетехніки, причепів та гуманітарних вантажів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Delfi.

Для створення маскувальних сіток загальною площею 500 квадратних метрів була потрібна команда з понад тисячі людей, йдеться в повідомленні. Кілька днів ретельно відбиралися тканини, кольори та композиції з бавовняної тканини необхідного розміру. Всього знадобилося 100 000 клаптиків захисного кольору. На роботу витратили п'ять годин.

Підготовлені сітки передано колоні Twitter, які та відвезе до України.

Голова правління мережі магазинів DEPO Андріс Козловскіс подякував усім, хто зробив свій внесок у реалізацію ідеї, зокрема художниці Ієві Адамсоне, яка започаткувала ідею руху плетіння сіток у Латвії та допомогла цінними порадами. Він також зазначив, що "кожен із нас може знайти спосіб допомогти захисникам України виграти цю війну".

Читайте також: Поліція більше не охоронятиме російські консульства у Латвії

Як повідомляв Укрінформ, у Латвії парламентська Комісія із закордонних справ прийняла заяву щодо цілеспрямованих військових атак росії на цивільне населення України та громадський простір, визнавши це насильство тероризмом, а рф - державою, яка підтримує тероризм.

Фото: maskesanas tiklus

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-