У Хмельницькому пройшла акція на підтримку військовополонених з «Азовсталі»

У Хмельницькому пройшла акція на підтримку військовополонених з «Азовсталі»

Фото, відео
Укрінформ
У Хмельницькому відбулася акція на підтримку військовополонених із «Азовсталі», до якої долучилися 300 людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Суспільне.

«Три сотні хмельничан та приїжджих прийшли на акцію в середмісті на підтримку військовополонених маріупольського гарнізону<...>. Захід організували дружини, батьки й матері нині полонених «азовців», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що акція «Оленівка» розпочалася хвилиною мовчання за вбитими полоненими «азовцями». Організатори закликали всіх, хто прийшов, підтримати їхніх близьких, поширюючи пост #SaveAzov, щоби звернути увагу всіх, хто може допомогти.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 29 липня на території колишньої виправної колонії № 210 смт Оленівка на тимчасово захопленій території Донецької області у будівлі, де утримували українських військовополонених, стався потужний вибух. За даними російської сторони, в результаті загинули близько 50 українських захисників, ще понад 70 – отримали важкі поранення.

Читайте також: У моргах Київщини багато неідентифікованих тіл, у тому числі з «Азовсталі» - поліція шукає рідних

росіяни на тимчасово окупованій території Донецької області на запит Українського відділення Міжнародного комітету Червоного Хреста відмовили співробітникам цієї організації у доступі до українських військовополонених в Оленівці. Це є прямим порушенням російськими загарбниками положень Женевської конвенції.

Фото: suspilne.media

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-