Косово вислало затриману за шпигунство росіянку

Косово вислало затриману за шпигунство росіянку

Укрінформ
Влада частково визнаного Косова вислала з території республіки російську пропагандистку Дар'ю Асламову, яка була раніше затримана за підозрою у шпигунстві на користь російської воєнної розвідки.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці міністр внутрішніх справ Косова Джеляль Швечла.

"Як міністр внутрішніх справ, у межах моїх законних повноважень, виходячи із закону про іноземців, статті 17 та 66 А, мною було оголошено Дар'ю Асламову небажаною особою в Республіці Косово. В'їзд цієї особи на територію Республіки Косово заборонено терміном на п'ять років", - йдеться у повідомленні.

Швечла додав, що усі, хто прибуває на територію Косова з певними цілями, у тому числі дестабілізаційними, "без сумніву зіткнуться з силою законів Республіки Косово".

Читайте також: Поліція більше не охоронятиме російські консульства у Латвії

Свій допис він супроводив фотографією, на якій Асламова вдягнена у військову форму одягу.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ частково визнаного Косова Джеляль Швечла повідомив про затримання на кордоні росіянки Дар'ї Асламової за підозрою в шпигунстві на користь російської воєнної розвідки. За його словами, спроба Асламової проникнути до Косова збігається в часі із заворушеннями на півночі країни та доводить російський слід та пропаганду, спрямовані на дестабілізацію в Косові.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-