У моргах Київщини багато неідентифікованих тіл, у тому числі з «Азовсталі» - поліція шукає рідних

У моргах Київщини багато неідентифікованих тіл, у тому числі з «Азовсталі» - поліція шукає рідних

Укрінформ
До моргів Київщини з 15 червня по 27 липня надійшли понад 270 тіл загиблих з різних областей України, у тому числі з території металургійного комбінату "Азовсталь". Більшість тіл досі залишається невстановленими.

Про це у Фейсбуці інформує пресслужба поліції Київської області, передає Укрінформ.

З метою ідентифікації загиблих визначені слідчі та спецномер телефону для пошуку рідних. Зокрема, якщо особа розшукує близьких, вона може сформувати смс, або повідомлення у месенджерах Viber, WhatsApp та Telegram на номер +380936684014.

При цьому важливо додати фото, у тому числі особливих прикмет, татуювань, особистих речей.

У поліції також розповіли про інформацію для ідентифікації тіла, яку громадянам потрібно вказати у повідомленні слідчим. До неї відноситься: прізвище, ім’я, по батькові та дата народження розшукуваної особи; зріст, розмір взуття, розмір одягу; наявність прикрас (обручки, ланцюжки, кулони, жетони, хрестики, годинники та інше).

Читайте також: Військові та поліцейські мають здати свої дані ДНК

Інформація також включає фото зниклої особи і татуювання (детальний опис) - фото; особливі прикмети зовнішності (великі щілини між зубами, вставні зуби, відсутність зубів, вставлені пластини в кістки, відсутність чи зрощені пальці на ногах або руках); і особисті речі та документи, які могли бути при особі (телефони, паспорт, водійське посвідчення та інше).

Варто вказати у цьому повідомленні іномер телефону, яким користувалася зникла особа, і номер телефону контактної особи.

Як повідомляв Укрінформ, очільник поліції столичної області Андрій Нєбитов заявив, що наразі у результаті бойових дій, які проводилися у Київській області після повномасштабного вторгнення рф, невідомо про долю близько 300 осіб.

Фото: Artem Leshko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-