Наступний відбір переможців на отримання пільгової іпотеки відбудеться 31 серпня

Наступний відбір переможців на отримання пільгової іпотеки відбудеться 31 серпня

Укрінформ
Наступний відбір переможців на отримання пільгового іпотечного кредиту відбудеться 31 серпня.

Про це повідомляє Укрінформ із посилання на пресслужбу Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

«31 серпня 2021 року о 14:00 Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву буде здійснено другий відбір переможців з числа кандидатів на отримання кредиту в рамках проєкту «Житлові приміщення для внутрішньо переміщених осіб», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у Мінреінтеграції, процедура буде здійснена шляхом випадкового вибору за допомогою генератора випадкових чисел із застосуванням програмного забезпечення RandomPicker, яке було запропоноване Міжнародним консультантом (IPC GmbH), погоджене KfW та відповідає вимогам законодавства щодо захисту персональних даних.

З метою забезпечення всебічного контролю за відбором переможців з-поміж зареєстрованих у реєстрі кандидатів процедура відбору буде здійснюватися за участю представників Мінреінтеграції, імплементаційного консультанта та Держмолодьжитла.

За результатами проведеного відбору регіональні управління Держмолодьжитла не пізніше ніж наступного робочого дня повідомлять переможців про необхідність подання документів, визначених спеціальним порядком.

Окрім того, перелік переможців проведеного відбору буде опубліковано на офіційному вебсайті Держмолодьжитла та його регіональних управлінь.

Читайте також: Житло стане доступнішим - фінансовий лізинг та ще більше іпотеки

З метою забезпечення всебічного контролю за відбором переможців з-поміж зареєстрованих у реєстрі кандидатів процедура відбору буде здійснюватися за участю представників Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міжнародного консультанта та Держмолодьжитла.

Формування реєстру припиняється на добу, протягом якої здійснюється відбір переможців з числа зареєстрованих у реєстрі кандидатів. Прийом заяв від кандидатів для включення до реєстру буде відновлено з наступного дня після проведення відбору - з 01 вересня 2021 року.

Як повідомлялося, у липні відбувся перший відбір кандидатів на отримання пільгового іпотечного кредиту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-