Білошицький анонсував систему кар’єрного зростання у патрульній поліції

Білошицький анонсував систему кар’єрного зростання у патрульній поліції

Укрінформ
У патрульній поліції запроваджується система кар’єрного зростання.

Як передає Укрінформ, про це перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив у Фейсбуці.

“Радий повідомити про перший етап запровадження системи кар’єрного зростання у патрульній поліції. Першими відкритими вакансіями стануть заступник командира та командир взводу. У майбутньому будуть додаватись й інші кар'єрні можливості”, - ідеться у дописі.

Читайте також: В Україні запустили ще 20 камер для фіксації порушень на дорогах – адреси

За його словами, оголошення про відкриті вакансії будуть розміщуватися на сайті ДПП і кожен патрульний поліціянт з будь-якого регіону зможе запропонувати свою кандидатуру.

“На основі всебічного оцінювання, що передбачатиме широку перевірку рівня службової підготовки та співбесіду, комісія буде обирати найбільш достойних”, - зазначив Білошицький.

Читайте також: У Херсонській області поліцейський загинув на виклику

Він нагадав, що перелік відкритих вакансій з більш детальною інформацією про терміни прийняття заявок на участь, вимоги до кандидатів, а також електронна анкета для патрульних відтепер будуть доступні на сайті ДПП.

Як повідомляв Укрінформ, протягом останніх п'яти років особовий склад поліції оновився на 40 %, а середній вік поліціянта становить 35 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-