Moneyveo проводить акцію «З тебе френд – з нас Красава-вікенд!»

Moneyveo проводить акцію «З тебе френд – з нас Красава-вікенд!»

PR
Укрінформ
З 19 серпня по 19 вересня включно Moneyveo проводить акцію «З тебе френд – з нас Красава-вікенд!». 

Постійні клієнти можуть привести до сервісу нових користувачів, щоб отримати 500 грн + 500 enotcoin і шанс виграти лакшері-вікенд на двох у Києві, повідомили Укрінформу в пресслужбі фінтех-компанії.

Moneyveo посилила постійно діючу акцію “Приведи друга”, додавши пропозицію виграти люксовий вікенд у столиці. Щасливчик отримає дводенний лакшері-відпочинок на двох, до якого увійде: пересування столицею на розкішному авто, проживання на вихідних у 5-зірковому готелі, вишукані страви у дорогих ресторанах, політ на вертольоті над столицею, тур найкращими та найнеординарнішими барами Києва та інше.

Кожен клієнт компанії, який приведе до сервісу друга до 19.09.2021 включно отримає 500 грн на банківську картку і 500 enotcoin на рахунок в Особистому кабінеті. "Віртуальні монети” enotcoin можна обміняти на знижки у сервісі.

А 20.09.2021 року буде розіграно головний приз. Переможця визначать рандомно, а Красава-вікенд відбудеться 25-26 вересня.

Читайте також: Moneyveo вдруге стала «Вибором країни – 2021»

Moneyveo – лідер небанківського споживчого онлайн-кредитування в Україні. Щоб отримати гроші у сервісі, достатньо мати паспорт, ІПН та банківську картку. Заявки розглядаються системою автоматично, а гроші перераховуються миттєво. Кожен новачок може оформити перший кредит лише під 0,01% на день.

ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА»

Надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту. Ліцензія Нацкомфінпослуг від 14.05.2015, безстрокова. Кредит "СМАРТ": строк до 30 днів, сума до 22 000 грн, реальна річна процентна ставка від 3,71% річних. Кредит "КОМФОРТ": строк до 140 днів, сума до 30 000 грн, реальна річна процентна ставка від 1006,93%. Детальні умови надання фінансової послуги та розрахунки реальної річної процентної ставки – на moneyveo.ua/uk/confidentiality/tariffs/. Заповнення заявки не гарантує отримання кредиту. Акція діє на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій. Деталі на moneyveo.ua.

Фото: Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-