Іран також спростував викрадення українського літака в Кабулі

Іран також спростував викрадення українського літака в Кабулі

Укрінформ
Представник Управління цивільної авіації Ірану Мохаммад Хасан Зібахш спростував інформацію про, нібито, захоплення українського літака в Кабулі, заявивши, що повітряне судно після дозаправки в іранському аеропорту вилетіло до Києва.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Tasnim.

«Цей літак вчора був заправлений паливом в аеропорту Мешхеда і приземлився в аеропорту Києва о 21:50 за місцевим часом», - заявив Зібахш.

Він наголосив, що Управління цивільної авіації Ірану заперечує «твердження України про те, що літак було викрадено або він зник безвісти».

Раніше у ЗМІ була поширена інформація з посиланням на заступника міністра закордонних справ Євгенія Єніна, що минулої неділі в аеропорту Кабула невідомі озброєні люди захопили наш літак, який мав забезпечити евакуацію громадян з Афганістану.

Читайте також: МЗС спростовує інформацію про захоплення українського літака в Афганістані

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко у вівторок, 24 серпня, у коментарі Укрінформу заявив, що поширювана в засобах масової інформації про, нібито, захоплення українського літака в Кабулі не відповідає дійсності, усі залучені до евакуації українців літаки повернулися додому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-