В Україні представили продовження освітнього серіалу «Цифрові юристи»

В Україні представили продовження освітнього серіалу «Цифрові юристи»

Відео
Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації презентувало продовження освітнього серіалу "Цифрові юристи" - серіал "Цифрові юристи 2.0".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан під час презентації розповіла, що в серіалі "Цифрові юристи 2.0" йдеться про те, як можна ви користувати сучасні технології та цифрові інструменти в юридичній сфері.

Зокрема, серіал розповідає про людиноцентричний підхід у правосудді, про те, як створювати договори у форматі коміксів і навіщо це потрібно, про те, чому штучний інтелект не замінить реальних юристів та про роботу онлайн-сервісів у сфері права.

Серіал складається з 6 серій і доступний для перегляду на платформі "Дія.Цифрова освіта". Курс створено за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в межах Програми USAID «Нове правосуддя».

Читайте також: В Україні запустили освітній серіал про державну політику

Як повідомляв Укрінформ, освітній серіал про цифрові інструменти у галузі права під назвою "Цифрові юристи" Мінцифри запустило у грудні 2020 року.

Міністерство цифрової трансформації має намір до 2024 року підвищити цифрову грамотність 6 млн українців. Для цього у 2020 році відомство запустило портал «Дія. Цифрова освіта», на якому в форматі серіалів доступні різноманітні курси, які дають змогу набути цифрових навичок у різних сферах життя. Нині на порталі доступні до перегляду понад 70 серіалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-