Закриття каналів Медведчука: Верховний Суд витребував додаткові докази у СБУ та Нацради

Закриття каналів Медведчука: Верховний Суд витребував додаткові докази у СБУ та Нацради

Укрінформ
Касаційний адмінсуд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справ щодо застосування санкцій до ТОВ «НОВИЙ ФОРМАТ ТВ» і ТОВ «ТВ ВИБІР», у ході якого виніс ухвали щодо витребування додаткових доказів від СБУ та Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба ВС у Телеграмі.

“У ході судових засідань колегія суддів задовольнила письмові клопотання представників позивача про приєднання до матеріалів справи документів, оцінку яким суд надасть на стадії дослідження доказів. Також колегія суддів винесла письмові ухвали, відповідно до яких витребувала додаткові докази від позивача, Служби безпеки України, а також Національної ради з питань телебачення і радіомовлення”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Росія опосередковано фінансувала «канали Медведчука» - Ткаченко

У ВС нагадали, що у цих позовах від ТОВ «НОВИЙ ФОРМАТ ТВ» і ТОВ «ТВ ВИБІР» оскаржено Указ Президента від 2 лютого 2021 року № 43/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)"», відповідно до якого застосовано санкції до позивачів.

Читайте також: «Z ZIK» оштрафували за висловлювання Савченко, Добкіна та Кузьміна

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 2 лютого своїм указом № 43/2021 увів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK та «112 Україна», а також їхнього власника – народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака.

Санкції передбачають анулювання ліцензій цих проросійських телеканалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-