Сьогодні опублікують рейтинги вступників-дев’ятикласників

Сьогодні опублікують рейтинги вступників-дев’ятикласників

Укрінформ
У вівторок, 27 липня до 12 години відбудеться оприлюднення рейтингових списків вступників до закладів фахової передвищої освіти на основі 9-х класів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство освіти та науки.

"Сьогодні, 27 липня, до 12:00 має відбутися оприлюднення рейтингових списків вступників до закладів фахової передвищої освіти на основі 9-х класів. Зазначимо, такі особи вступають до коледжів на основі вступних випробувань (зокрема за співбесідою, творчими конкурсами, квотами-1 та квотами-2)", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Вступ-2021: у Міносвіти назвали найпопулярніші спеціальності

Зазначається, що рейтингові списки формуються із зазначенням рекомендацій до зарахування на основі конкурсного балу за кожною конкурсною пропозицією з повідомленням про отримання чи неотримання ними права на здобуття фахової передвищої освіти за державним або регіональним замовленням.

Закладами фахової передвищої освіти буде змінено статуси заяв вступників у Єдиній державній електронній базі з питань освіти зі статусу «Допущено до конкурсу» на статус «Рекомендовано на бюджет».

Як повідомляв Укрінформ, 23 липня, завершився прийом заяв та документів для вступників на освітні ступені бакалавра, наскрізного магістра та магістра (на основі ступеня бакалавра). Оприлюднення рейтингових списків до закладів вищої освіти на ступені бакалавра та наскрізного магістра відбудеться не пізніше 28 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-