Мінветеранів приєдналося до освітньо-патріотичного проєкту «Боротьба за свідомість»

Мінветеранів приєдналося до освітньо-патріотичного проєкту «Боротьба за свідомість»

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів приєдналося до масштабного освітньо-патріотичного проєкту «Боротьба за свідомість».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінветеранів. 

«Нині в українському суспільстві велика потреба на проєкти, покликані згуртовувати нас як націю, формувати громадянську ідентичність. Історична правда – це сьогодні наша найпотужніша сила, яка може зупинити російську інформаційну навалу», - сказала міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Вона переконана, що сьогодні на часі створення ідейної конституції України - Концепції громадянської ідентичності Української держави.

В рамках проєкту «Боротьба за свідомість» Лапутіна передала Східноукраїнському національному університету ім. В. Даля та Луганській обласній бібліотеці ветеранську та історичну літературу.

Проєкт "Боротьба за свідомість" - масштабний всеукраїнський проєкт, мета якого - поповнення національних, обласних, наукових бібліотек та бібліотеки вищих навчальних закладів гуманітарно-історичного профілю новими виданнями, які покликані формувати національну українську еліту.

Читайте також: Мінветеранів планує запустити бренд «Зроблено захисниками України»

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство у справах ветеранів хоче модернізувати політику громадянської ідентичності, зробивши учасників російсько-української війни активними провідниками національної ідеї.

Фото: mva.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-