Зеленський привітав молодь: Ви - надія і майбутнє України

Зеленський привітав молодь: Ви - надія і майбутнє України

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський привітав молодь зі святом - Днем молоді.

Як передає Укрінформ, відповідний допис він розмістив в Інстаграмі.

"Ви впевнено рухаєтесь до своєї мети й легко долаєте будь-які труднощі. Нехай так буде завжди! Ви – надія і майбутнє нашої країни. Зі святом! З Днем молоді!" - написав Зеленський.

Він підкреслив, що українська молодь є вільною, амбітною та розумною.

Читайте також: Навчання та культура: на реінтеграцію молоді з окупованих територій спрямують 130 мільйонів

Як повідомлялося, Україна щороку в останню неділю червня відзначає День молоді відповідно до указу Президента від 22 червня 1994 року «Про День молоді». Свято встановлено «на підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України». Цьогоріч це свято припадає на 27 червня.

Зеленський 18 травня підписав Закон «Про основні засади молодіжної політики», який імплементує в українське законодавство більшість положень Європейської хартії про участь молоді в суспільному житті на місцевому та регіональному рівні.

Документ визначає, що молодь – це люди віком від 14 до 35 років, та запроваджує дієві механізми залучення молоді до процесу вироблення й ухвалення рішень на національному рівні – через Національну раду з питань молоді при Кабінеті Міністрів, на місцевому – через молодіжні ради та радників з питань молоді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-