Чехія виділила кошти на засоби захисту для лікарів сходу України

Чехія виділила кошти на засоби захисту для лікарів сходу України

Укрінформ
Міністерство закордонних справ Чехії виділило кошти на закупівлю засобів захисту та іншого необхідного обладнання для лікарень у Донецькій і Луганській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє посольство Чеської Республіки в Україні у Фейсбуці.

“МЗС Чехії виділило нові кошти для гуманітарної допомоги в Україні! Сьогодні Посол Радек Матула підписав договір з організацією Ініціатива Е+ про реалізацію проєкту “Виклик 2021: Відновлення Донбасу”, - йдеться в повідомленні.

Посольство зазначило, що організація допомагатиме лікарням Донецької і Луганської областей протидіяти епідемії коронавірусу, закуповуючи засоби захисту та інше необхідне обладнання.

Читайте також: Світовий банк надасть Україні $135 мільйонів на медицину та протидію коронавірусу

Чеське представництво додало, що частина коштів запланована на організацію літніх таборів для дітей, які постраждали від воєнних дій.

“Минулого року через пандемію табори не вдалося провести, і ми щиро сподіваємося, що цього року це буде можливим та діти зможуть отримати довгоочікуваний відпочинок і реабілітацію”, - наголошується в повідомлені.

Як повідомляв Укрінформ, у травні Чехія відправила в Україну гуманітарну допомогу у вигляді захисних масок і тестів на коронавірус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-