Зеленський зустрівся з журналістами на природі напередодні їхнього професійного свята

Зеленський зустрівся з журналістами на природі напередодні їхнього професійного свята

Фото
Укрінформ
Напередодні професійного свята працівників ЗМІ - Дня журналіста - Президент Володимир Зеленський зустрівся та поспілкувався із журналістами на природі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці Володимира Зеленського в Інстаграмі.

"Провів день разом із журналістами напередодні їхнього професійного свята. Цього разу — шашлик, приготований власноруч, чудова погода і, як завжди, дружня атмосфера. Розмова без табу, гострі запитання і мої чесні відповіді. Приємно, що такі зустрічі стали вже гарною традицією", - йдеться у повідомленні.

Президент наголосив, що завжди відкритий до запитань журналістів.

"Переконаний, що чесний діалог — це головна ознака демократичної держави. Українські журналісти — допитливі, талановиті, уважні й принципові. Готові йти на ризик заради правди. Вітаю з вашим професійним святом! З Днем журналіста!", - додав Зеленський.

Читайте також: Журналістами року в Укрінформі стали Юлія Байрачна і Геннадій Мінченко

Як повідомлялося, 6 червня в Україні відзначають День журналіста, професійне свято працівників засобів масової інформації. День журналіста відзначається згідно з Указом Президента від 25 травня 1994 року щорічно 6 червня. Саме в цей день 1992 року Спілка журналістів України була прийнята до Міжнародної федерації журналістів, яка є найбільшою у світі організацією професійних працівників ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-