До Всесвітнього дня авіації та космонавтики МКІП закликає долучитися до акції «Меседж у космос»

До Всесвітнього дня авіації та космонавтики МКІП закликає долучитися до акції «Меседж у космос»

Укрінформ
До Всесвітнього дня авіації та космонавтики Міністерство культури та інформполітики спільно з Державним космічним агентством та Національним центром управління та випробувань космічних засобів оголошує про Всеукраїнську акцію «Меседж у космос».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МКІП в Фейсбуці.

«Кожен може долучитися до акції, завдяки якій космос почує ваші мрії та бажання, що стануть частиною великого Всесвіту», - йдеться у повідомленні.

Щоб залишити меседж, який буде відправлено у космос, потрібно: перейти за посиланням та заповнити форму на сайті;

написати найщиріше своє бажання чи мрію; зачекати поки меседж пройде перевірку; отримати повідомлення на пошту з точним часом, коли меседж буде надіслано у космос; під’єднатися до прямої трансляції відправки повідомлення у космос.

Всеукраїнська акція триватиме з 12 по 19 квітня 2021 року.

Читайте також: Україна має капіталізувати досвід у сфері розвитку космічних технологій – Кабмін

Як повідомляв Укрінформ, 12 квітня відзначається День працівників ракетно-космічної галузі України та Міжнародний день авіації і космонавтики. Свято присвячене першому в історії польоту людини в космос. 12 квітня 1961 року Юрій Гагарін першим у світі здійснив орбітальний обліт Землі.

Професійне свято працівників ракетно-космічної галузі України відзначається згідно з указом Президента України № 230/97 від 13 березня 1997 року "Про день працівників ракетно-космічної галузі України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-