Малюська анонсував аукціон з продажу в'язниці у Коцюбинському на 15 квітня

Малюська анонсував аукціон з продажу в'язниці у Коцюбинському на 15 квітня

Укрінформ
Міністр юстиції України Денис Малюська нагадав, що подати документи для участі в аукціоні з придбання Ірпінського виправного центру у селищі Коцюбинському, що під Києвом, можна до 15 квітня.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Нагадую – залишилось лише 5 днів для подання заявки про участь в аукціоні з придбання в’язниці у Коцюбинському (за 3 хвилини від Києва). Прекрасний будівельний майданчик:

більше 8 гектарів землі, гарний високий паркан навколо усієї земельної ділянки, підведені усі комунікації (включно з власною підстанцією)", - написав міністр.

Він зазначив, що ціна об'єкта продажу знижена на 50% і становить 110 мільйонів гривень.

Малюська нагадав, що аукціон відбудеться вже у п’ятницю, 15 квітня.

Читайте також: Платні камери в СІЗО вже «заробили» майже 2,8 мільйона - Мін’юст

Як повідомлялося, 6 серпня 2020 року Міністерство юстиції розпочало масовий розпродаж майна пенітенціарної системи. Першою на електронні торги була виставлена будівля державної установи "Ірпінський виправний центр" (№ 132).

Наприкінці року Малюська анонсував приватизацію щонайменше чотирьох в’язниць у 2021 році, публікацію комплексного Рейтингу в’язниць, відкриття нових об’єктів в’язничної інфраструктури та початок будівництва нових слідчих ізоляторів.

17 лютого 2021 року Фонд державного майна виставив на аукціон першу в’язницю, яка не використовується кілька років – Ірпінський виправний центр (№132) у Київській області.

Читайте також: Велика приватизація в’язниць: ціну Ірпінського виправного центру знизили на 50%

16 березня 2021 року мав відбутися аукціон з продажу Ірпінського виправного центру. Стартова ціна об’єкту становила 220 мільйонів гривень. Однак цей аукціон не відбувся через відсутність пропозицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-