Заворушення на Банковій: суд переніс розгляд апеляції Ратушного

Заворушення на Банковій: суд переніс розгляд апеляції Ратушного

Укрінформ
Київський апеляційний суд переніс розгляд апеляційної скарги учасника акції біля Офісу Президента Романа Ратушного на рішення про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як передає Укрінформ, про це Ратушний повідомив у Фейсбуці.

“Апеляцію по моїй справі перенесли на 21 квітня 14:35”, - написав Ратушний.

Він зазначив, що апеляцію перенесли через те, що Печерський районний суд Києва не передав матеріали справи до Київського апеляційного суду.

Як повідомлялося, 4 квітня мала відбутися апеляція на запобіжний захід для ще одного учасника акції під Офісом Президента Євгена Строканя. Київський апеляційний суд переніс її, оскільки Печерський суд, в якому було обрано запобіжний захід для Строканя у вигляді цілодобового домашнього арешту, не передав матеріали справи.

20 березня під Офісом Президента відбулася акція на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, під час якої деякі її учасники розписали будівлю протестними написами, розбили вікна вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді ОП.

Читайте також: Суд відправив під домашній арешт учасника акції під ОП Білковського

Пізніше в ОП завдані будівлі збитки оцінили попередньо у два мільйони гривень.

Підозри у вчиненні правопорушень отримали понад десять активістів. 29 березня Печерський райсуд Києва обрав активісту Ратушному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та зобов’язав його носити електронний браслет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-