МАУ уточнило інформацію про рейси до Тель-Авіва

МАУ уточнило інформацію про рейси до Тель-Авіва

Укрінформ
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» вже виконала низку рейсів до Ізраїлю у період обмеження регулярного авіасполучення з боку влади цієї країни, для виконання яких отримувала попереднє погодження Тель-Авіва.

Про це Укрінформу повідомила пресслужба авіакомпанії.

МАУ здійснить наступні рейси за напрямками Київ -Тель-Авів - Київ та Одеса -Тель-Авів - Одеса у період з 28 березня по 30 квітня: Київ – Тель-Авів – Київ – починаючи з 28.03 рейси плануються щоденно; Одеса – Тель-Авів – Одеса – щонеділі та щочетверга.

У МАУ зауважили, що у разі змін у розкладі, змовлених новими обмежувальними рішеннями ізраїльської влади в межах припинення авіасполучення з Державою Ізраїль, буде надано додаткову інформацію.

МАУ також повідомляє про скасування рейсів PS775, PS776 та PS787, PS788 за напрямком Київ-Тель-Авів-Київ та Одеса-Тель-Авів-Одеса 1 квітня. Усім пасажирам цих рейсів авіакомпанія запропонує альтернативні рейси, які плануються цього ж чи наступного дня.

В авіакомпанії нагадують, що для в'їзду необхідна довідка з негативним результатом ПЛР-тесту, зробленим не пізніше ніж за 72 годин до вильоту, та повторне тестування після прильоту. Ізоляція - 14 днів (10 днів у разі отримання двох негативних результатів ПЛР). За 24 години до вильоту необхідно заповнити бланк декларації.

Читайте також: Для громадян України відкриті 104 країни

Як повідомлялося, уряд Ізраїлю вирішив поновити авіасполучення з усіма країнами з 16 березня, однак квоти на кількість прибулих залишаються чинними - 3 000 осіб на день.

Водночас міністерство охорони здоров'я Ізраїлю має повноваження скасовувати авіарейси, прибуття яких потенційно може загрожувати здоров'ю населення країни.

Ізраїль запровадив обмеження на авіарейси 24 січня, аби обмежити переміщення людей і провести масовую вакцинацію населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-