Укрзалізниця проводить службову перевірку діяльності департаменту кадрової політики

Укрзалізниця проводить службову перевірку діяльності департаменту кадрової політики

Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» проводить службову перевірку діяльності департаменту розвитку персоналу та кадрової політики у зв'язку з інформацією про укладання неправомірних додаткових угод до трудових договорів окремих працівників.

Як передає Укрінформ із посиланням на сайт УЗ.

“За попередньою інформацією, з низкою працівників, які були працевлаштовані до компанії починаючи з вересня минулого року, було укладено додаткові угоди до трудових договорів. Ці угоди продовжують строк дії контрактів на три роки, а в разі його розірвання передбачають додаткові виплати”, - йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці називають це рішення "неприпустимим", яке дестабілізує роботу компанії та виснажує її фінансово. Йому буде надана правова оцінка.

Читайте також: Укрзалізниця не обмежуватиме висадку та посадку пасажирів у Києві

На період проведення перевірки директора департаменту розвитку персоналу та кадрової політики відсторонено від виконання посадових обов’язків, додали в УЗ.

Як повідомляв Укрінформ, 17 березня Кабінет Міністрів ухвалив рішення про дострокове припинення повноважень голови правління акціонерного товариства "Українська залізниця" Володимира Жмака.

Читайте також: Жмак прокоментував ініційований ТСК розгляд компетенції правління Укрзалізниці

Кабмін також ухвалив рішення про тимчасове покладення обов'язків голови правління "Укрзалізниці" на Івана Юрика (член правління "Укрзалізниці").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-