РНБО заслухає результати боротьби з контрабандою на наступному засіданні - Данілов

РНБО заслухає результати боротьби з контрабандою на наступному засіданні - Данілов

Укрінформ
Рада національної безпеки і оборони на наступному засіданні заслухає доповіді профільних відомств щодо боротьби з переміщенням через державний кордон контрафактних товарів.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу за результатами засідання Ради нацбезпеки 19 березня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Розглядалася ситуація, пов'язана із пересуванням через державний кордон контрафактних товарів. На наступному засіданні Ради нацбезпеки й оборони всі відповідні відомства, які мають безпосередньо цим питанням перейматися, контролювати, щоб цього огидного явища у нас з вами не відбувалося, будуть мати відповідні доповіді", - сказав він.

За словами Данілова, на РНБО звернули увагу на підприємства, які працюють на непідконтрольній території Донецької і Луганської областей.

Читайте також: На РНБО обговорили боротьбу з контрабандою з окупованих територій - Данілов

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні Ради національної безпеки і оборони 11 березня було обговорено необхідність посилення боротьби з незаконним переміщенням на підконтрольну уряду України територію підакцизних товарів з окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-