Уряд звільнив заступницю голови Нацслужби здоров'я Мовчан

Уряд звільнив заступницю голови Нацслужби здоров'я Мовчан

Укрінформ
Кабінет Міністрів на засіданні у середу звільнив заступницю голови Національної служби здоров'я Оксану Мовчан за власним бажанням.

Як передає Укрінформ, про це представник Кабміну в парламенті Василь Мокан повідомив у Фейсбуці.

"На сьогоднішньому засіданні Кабмін ухвалив низку кадрових рішень. Урядовці проголосували за:... звільнення Мовчан Оксани Сергіївни - з посади заступника Голови Національної служби здоров'я України (за власним бажанням)", - написав депутат.

Мовчан працює в НСЗУ із серпня 2019 року. В період з 4 грудня до 2019 року до 31 серпня 2020 року вона виконувала обов'язки голови НСЗУ.

Як повідомлялося, у січні 2020 року був проведений конкурс на посаду голови Національної служби здоров'я, фіналістами конкурсного відбору стали т. в. о. НСЗУ Оксана Мовчан, заступник голови НСЗУ Наталія Рябцева, голова одного з департаментів НСЗУ Андрій Віленський.

Читайте також: COVID-вакцинація: Нацслужба здоров'я заклала на рік 1,4 мільярда

Після співбесіди з Комісією з питань вищого корпусу державної служби вони мали пройти співбесіду з міністром охорони здоров'я.

20 травня міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що відхилив усі кандидатури на посаду голови НСЗУ.

22 травня Кабінет міністрів оголосив новий конкурс на посаду голови НСЗУ. Термін подачі документів тривав до 27 травня.

На початку червня в режимі онлайн на платформі ZOOM відбулися співбесіди Степанова з 9 кандидатами на посаду голови НСЗУ, але очільника установи так і не було обрано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-