ДТП у Польщі: 24 українці досі в лікарнях

ДТП у Польщі: 24 українці досі в лікарнях

Укрінформ
Станом на ранок вівторка, 9 березня, у лікарнях Польщі перебувають 24 українці, які постраждали в ДТП автобуса «Познань-Херсон» поблизу прикордонного пункту пропуску «Корчова–Краківець». Дев'ять госпіталізованих - у важкому стані.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Станом на 7 год 9 березня, за інформацією МЗС України, в лікувальних закладах Республіки Польща перебуває 24 особи (з них 9 у тяжкому стані)", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Родичі упізнали тіла чотирьох із п’яти загиблих в ДТП у Польщі – генконсул

Як повідомлялося, в ніч на 6 березня поблизу прикордонного пункту пропуску «Корчова–Краківець» рейсовий автобус з українською реєстрацією, що прямував за маршрутом Познань-Херсон, у якому перебувало 57 громадян України, з'їхав у кювет і перекинувся. Внаслідок аварії загинули 5 людей та 35 осіб були госпіталізовані.

Ввечері того самого дня за сприяння консулів 24 особи, які їхали в цьому автобусі, відправлено до України. Двоє осіб повернулися до своїх сімей у Кракові та Жешуві.

Польська прокуратура висунула обвинувачення водію автобуса у ненавмисному скоєнні аварії на наземному транспорті - йому загрожує до восьми років ув’язнення.

PAP/Darek Delmanowicz

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-