Сьогодні завершується реєстрація на ЗНО

Сьогодні завершується реєстрація на ЗНО

Укрінформ
Сьогодні завершується реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Сьогодні – останній день для відправлення поштою реєстраційних документів для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні", - ідеться в повідомленні.

В УЦОЯО нагадують, що дату подання документів визначають за відтиском штемпеля на поштовому конверті. Документи, надіслані після 5 березня, опрацьовувати не будуть.

Станом на 5 березня для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні та державній підсумковій атестації зареєстровані 300 504 особи, які вибрали 1 212 954 тестування. Регіональні центри оцінювання якості освіти вже опрацювали 89 % отриманих комплектів реєстраційних документів.

“Підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є сертифікат, який ви отримаєте в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням”, - інформує УЦОЯО.

Читайте також: Сьогодні в Україні стартує перший етап сертифікації вчителів

За допомогою сервісу «Стан опрацювання документів» можна перевірити, на якому етапі опрацювання перебувають реєстраційні документи. Для цього необхідно увести номер реєстраційної картки до сервісу.

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році абітурієнти можуть складати 5 предметів ЗНО, 4 з них – ДПА у формі ЗНО.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться за таким графіком: 21 травня – хімія, 24 травня – іспанська, німецька, французька мови, 25 травня – англійська мова, 28 травня – математика, математика (завдання рівня стандарту), 1 червня – українська мова, українська мова і література, 4 червня – історія України, 7 червня – фізика, 10 червня – біологія, 15 червня – географія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-