Зеленський доручив запустити спецпрограму підготовки інженерів-конструкторів

Зеленський доручив запустити спецпрограму підготовки інженерів-конструкторів

Укрінформ
Президент доручив Укроборонпрому спільно з Міністерством освіти і науки та Національним технічним університетом України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”  протягом трьох місяців запустити спеціальну програму підготовки інженерів-конструкторів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється і телеграм-каналі Офісу Президента.

“Україна має й надалі пишатися нашими інженерами. Тому Президент Володимир Зеленський дав доручення “Укроборонпрому”, до якого входить підприємство “Антонов”, спільно з Міністерством освіти і науки та НТУУ “КПІ” створити та протягом трьох місяців запустити спеціальну програму підготовки інженерів-конструкторів ім. О. К. Антонова, а Кабінету Міністрів – розробити стимули, щоб талановиті молоді інженери могли й далі прославляти Україну на весь світ”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Україна має насичену програму на виставці озброєнь в індійському Бангалорі – Таран

В ОП нагадують, що торік, коли держава замовила свої ж літаки “Ан” для потреб Збройних сил України, це стало справжньою сенсацією.

“А має стати нормою! Прізвище Антонов відоме в усьому світі завдяки таланту інженера Олега Костянтиновича, який народився 115 років тому”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У конкурсі NASA переміг проєкт молодих інженерів із Дніпра

Як повідомлялося, у грудні 2020 року за участю Президента України Володимира Зеленського відбулося підписання Меморандуму між Міністерством оборони та Державним підприємством “Антонов” про співпрацю щодо будівництва літаків для потреб Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-