Супрун попрощалася з українцями у Facebook

Супрун попрощалася з українцями у Facebook

Укрінформ
Колишня в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун 1 січня повідомила, що публікує у соцмережі Facebook свій останній пост.

У цьому дописі Супрун попрощалася з українцями, побажала всім здорового глузду та дала свою останню пораду, передає Укрінформ.

"У перший день нового року публікую на своїй facebook-сторінці останній пост. І хочу дати вам останню пораду. Українці — непереможні. Конфліктуйте і не робіть компромісів зі злом. Думайте про суспільство і країну, а не тільки про себе. Приймайте рішення так, ніби цього більше немає від кого чекати. Візьміть відповідальність за все, що відбувається навколо, і не чекайте, що це зробить хтось інший", - зазначено в пості.

Читайте також: Чи довіряють українці Степанову та МОЗ — опитування «Рейтингу»

У постскриптумі колишня в.о. глави МОЗ написала: "якщо є сміливість прощатися, завжди будеш тримати надію до побачення".

Нагадаємо: Супрун керувала Міністерством охорони здоров'я з 1 серпня 2016 року по 29 серпня 2019 року. У соцмережі вона часто давала поради українцям про здоров'я, а також руйнувала міфи та стереотипи про медицину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-