У Міноборони пояснили, чому не взяли на роботу Бутусова

У Міноборони пояснили, чому не взяли на роботу Бутусова

Укрінформ
У Міністерстві оборони заявили, що у відомстві відсутні вакансії, які відповідали би рівню амбіцій та компетенції журналіста Юрія Бутусова.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Міноборони у Фейсбуці.

"Щира ідея долучити Юрія Бутусова до роботи у межах Міністерства оборони не передбачала пропозиції йому посади заступника, 1-го заступника, міністра оборони. Для подібної швидкої кар’єри мають бути відповідні професійні підстави, які, за оцінкою кадрового органу МОУ, у кандидата Бутусова поки відсутні", - зауважили в оборонному відомстві.

У МОУ розповіли, що за результатами розмови з журналістом кадрові служби повідомили про "відсутність вакансій, відповідних рівню його амбіцій, котрі наразі перевищують його рівень необхідних компетенцій".

"Призначення на посади в Міноборони здійснюється відповідно до законів України, і ця процедура не може бути переглянута. Порядок призначення на посади не передбачає винятків ані для людей, які вважають, що міністр оборони може призначати «міністра оборони», ані для авторів чудесних «програм», в яких поради космічного масштабу межують з космічного масштабу некомпетентністю, ані для людей з «комплексом Наполеона», - зауважили в Міноборони.

Читайте також: У комітеті Ради нагадали Бутусову про покарання за розголошення держтаємниці

При цьому зазначається, що "цілком, можливо, це все ще лише непорозуміння, викликане хвилею емоцій".

"Висловлюємо сподівання, що в разі прийняття Юрієм Бутусовим пропозицій відповідно до рівня теперішньої компетенції, його здібності дозволять швидко набути фаховості, зробити кар’єру та просунутися на вищі посади в МОУ" - резюмували в Міноборони.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони запросило журналіста, редактора видання Цензор.Net Юрія Бутусова, який відомий своєю критичною позицією щодо реформ у сфері оборони, очолити одну з посад в оборонному відомстві.

Юрій Бутусов — український журналіст. Головний редактор сайту Цензор.нет, оглядач Дзеркала тижня. Пише про внутрішньополітичну обстановку в Україні: найгучніші скандали, корупційні оборудки в «Укроборонпромі», підкуп виборців, проблеми передвиборчого процесу і програми, плюси й мінуси кандидатів на різні державні посади. Також писав про військовий конфлікт на Донбасі, автор серії нарисів про події Революції Гідності.

Фото Олександри Чернової

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-