Від платних камер у СІЗО вже надійшло понад 300 тисяч гривень

Від платних камер у СІЗО вже надійшло понад 300 тисяч гривень

Інфографіка
Укрінформ
У ході реалізації експериментального проєкту запровадження платної послуги з надання поліпшених побутових умов у слідчих ізоляторах отримано вже 318 тис. грн.

Про це у Facebook інформує Міністерство юстиції.

«Кошти за користування камерами з поліпшеними умовами продовжують надходити. Станом на 22 липня вже отримано понад 318 тис. гривень. Тож експеримент працює», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за ці кошти ремонтують звичайні камери слідчих ізоляторів. Зокрема, цього разу була відремонтована камера на 12 осіб у ДУ «Київський слідчий ізолятор.  Її фото до і після ремонту виклав у Facebook міністр юстиції Денис Малюська.

Платні камери вже працюють у Києві, Львові, Чернігові, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові, Полтаві, Сумах, Старобільську, Житомирі, Хмельницькому, Чернівцях, Вінниці, Рівному, Луцьку, Чорткові, Івано-Франківську, Ужгороді та смт Кам‘яне.

Читайте також: Мін'юст пропонує подарункові сертифікати на платні камери у СІЗО

Як повідомлялося, Кабінет міністрів постановою від 22 квітня 2020 року запровадив експериментальний проєкт щодо платної послуги з надання поліпшених побутових умов у слідчих ізоляторах України, який триватиме до 31 грудня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-