Суд сьогодні може продовжити строки слідства у справі Федини і Звіробій

Суд сьогодні може продовжити строки слідства у справі Федини і Звіробій

Укрінформ
Печерський райсуд Києва сьогодні о 16 годині розгляне питання щодо продовження строків досудового слідства у справі, фігурантками якої є народний депутат Софія Федина і волонтерка Маруся Звіробій.

Про це Федина повідомила у Facebook.

"Сьогодні о 12.00 я дізнаюся, що о 16:00 Печерський суд буде розглядати мою справу у контексті продовження досудового слідства", - сказала Федина.

На думку депатута, її навмисне повідомили лише за 4 години до початку засідання, аби вона не прийшла. "Я впевнена, що і слідчий, і прокурори, і суд спеціально настільки короткий термін повідомлення виокремили, маючи надію, що я не з'явлюся. А я з'явлюся", - заявила Федина.

Читайте також: Суд переніс на місяць апеляцію на запобіжний захід Федині

Як повідомлялося, 10 березня Печерський райсуд обрав депутату Софії Федині (фракція партії "Європейська солідарність") запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання в справі за обвинуваченням у «погрозі вбивством Президенту України».

Федина, а також волонтерка Маруся Звіробій є фігурантками кримінального провадження, порушеного за фактом їхніх висловлювань на адресу Президента Володимира Зеленського 26 жовтня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-