У торговельних портах України тривають заходи безпеки у зв'язку з коронавірусом

У торговельних портах України тривають заходи безпеки у зв'язку з коронавірусом

Фото
Укрінформ
У торговельних портах України через заходи з протидії поширенню COVID-19 обмежено сходження на берег кораблів. Тривають заходи з безпеки у зв'язку з коронавірусом.

Про це йдеться на сайті ДПСУ.

"Не є винятком і Маріупольський торговельний порт, де заходи контролю разом з іншими санітарно-карантинними службами проводять військовослужбовці Донецького прикордонного загону.

Ними проводиться не лише температурний скринінг екіпажу, а й перевіряються санітарні декларації та проводяться опитування всіх членів екіпажу на предмет наявності чи відсутності симптомів COVID-19", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час перевірки кожного судна та його оформлення прикордонники, як і інші контролюючі служби, заходять у масках та захисних костюмах.

Читайте також: Прикордонники не дали вивезти з України антисептиків на 30 тисяч євро

"Заходи контролю стосуються всіх без винятку членів екіпажу. Також капітану і суднокоманді прикордонники доводять умови карантину, що діють в Україні з метою недопущення розповсюдження COVID-19", - додали у повідомленні.

З початку карантину не було виявлено жодної особи зі складу суднокоманд з ознаками захворювання. У разі їх виявлення - заходи контролю припиняться, а осіб з підозрою і тих, хто з ними контактував, буде ізольовано.

Читайте також: Троє українців хотіли втекти за кордон від самоізоляції

Як повідомляв Укрінформ, станом на 22:00 5 квітня в Україні 1308 лабораторно підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19, з них 37 летальних, 27 пацієнтів одужали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-