Евакуація українців: з Тель-Авіва на 29 березня призначили рейс

Евакуація українців: з Тель-Авіва на 29 березня призначили рейс

Укрінформ
Авіакомпанія Israir Airlines 29 березня здійснить чартерний рейс 6Н 853 за маршрутом Тель-Авів–Київ (Бориспіль).

Про це інформує Посольство Україні в Ізраїлі у Facebook.

"29.03.2020 року о 16:00 авіакомпанія Israir Airlines здійснює чартерний рейс 6Н 853 за маршрутом Тель-Авів–Київ (Бориспіль). В міжнародний аеропорт імені Бен-Ґуріона необхідно прибути за 4 години", - йдеться у повідомленні.

У Посольстві України в Ізраїлі поінформували, що квитки на рейс можна придбати на місці в аеропорту. Орієнтована вартість квитка - 350 доларів.

"Посольство України в Державі Ізраїлі рекомендує скористатися даною можливістю з огляду на те, що найближчим часом урядами можуть бути запроваджені більш суворі карантинні заходи, що повністю унеможливить здійснення будь-яких пасажирських рейсів на невизначений термін", - уточнюється у повідомленні.

Читайте також: В Ізраїлі "закрили" перше місто через коронавірус

Як повідомлялося, станом на 22:00 26 березня в Україні за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я та обласних лабораторних центрів загалом підтверджено 196 випадків Covid-19. Зафіксовано 5 летальних випадків Одна людина одужала — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

25 березня уряд України ввів режим надзвичайної ситуації по всій території країни та продовжив карантин до 24 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-