Частина терапевтичних відділень медустанов ЗСУ перепрофільована в інфекційні — Міноборони

Частина терапевтичних відділень медустанов ЗСУ перепрофільована в інфекційні — Міноборони

Укрінформ
Всі медичні установи Збройних сил України працюють в режимі надання лише невідкладної допомоги, а значна частина їх терапевтичних відділень перепрофільовані в інфекційні.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на інформацію заступника командувача Медичних сил ЗСУ Андрія Галушка.

"Нині всі медичні установи Збройних сил працюють в режимі надання лише невідкладної допомоги, всі планові оперативні втручання тимчасово призупинені. Завантаження госпітальної ланки становить менш як 50 відсотків. Значна частина терапевтичних відділень перепрофільована в інфекційні. А в кожній військовій частині створюються медичні ізолятори", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У лікарнях Міноборони підготували тисячу ліжок на випадок коронавірусу

В пресслужбі також нагадали, що медичним закладом для обсервації військових передбачено Центральний військовий санаторій «Приморський».

Як повідомляв Укрінформ, в Україні до 3 квітня запроваджено карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. В рамках заходів, зокрема, закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків.

Читайте також: Армія отримала 10 тисяч експрес-тестів та 20 тисяч захисних масок

Також зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-