Назвали ймовірну причину авіакатастрофи, у якій загинув ексміністр Кутовий

Назвали ймовірну причину авіакатастрофи, у якій загинув ексміністр Кутовий

Звіт
Укрінформ
Національне бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами оприлюднило звіт, згідно з яким найбільш вірогідною причиною авіакатастрофи стала втрата пілотом контролю над вертольотом при виконанні маневру після попадання в туман.

Відповідний звіт оприлюднили на сайті бюро.

"Найбільш вірогідною причиною катастрофи вертольота стала втрата пілотом контролю над вертольотом при виконанні маневру після попадання в туман. При прийнятті рішення щодо виконання вильоту пілот не досить ретельно проаналізував зональні прогнози для польотів на низьких рівнях", - йдеться у звіті.

У висновку повідомляється, що експертами бюро встановлено, що вертоліт не мав жодних неполадок, а причиною авіакатастрофи став людський фактор.

Як повідомлялося, 21 жовтня 2019 року колишній віцепрем’єр-міністр Павло Розенко повідомив про смерть колишнього парламентаря та урядовця Тараса Кутового внаслідок катастрофи вертольота у Полтавській області.

Читайте також: Загибель Кутового: поліція розкрила деякі подробиці катастрофи

43-річний Тарас Кутовий був народним депутатом 7 і 8 скликань Верховної Ради, міністром аграрної політики і продовольства з 2016 по 2018 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-