Шахраї

Шахраї "продавали" посади голів ОДА за $4 мільйони

Укрінформ
Правоохоронці викрили шахраїв, які, посилаючись на зв’язки з найвищим керівництвом країни, обіцяли посади голів ОДА в обмін на понад 4 млн доларів.

Про це інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

"У понеділок, 25 лютого 2020 року, Офіс генерального прокурора, спільно з СБУ та Нацполіцією затримали під час передачі 550 тис. дол групу осіб, які намагались заволодіти шахрайських шляхом грошовими коштами громадянина у сумі 1 млн 650 тис. дол за нібито сприяння у призначенні його на посаду голови Житомирської ОДА, аргументуючи вказані можливості своїми зв’язками з Президентом України, Прем’єр-міністром, главою Офісу Президента", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що цього ж дня правоохоронці затримали під час отримання першої частини грошових коштів у сумі 350 тис. доларів чоловіка, який намагався заволодіти шахрайським шляхом коштами громадянина у сумі 3 млн 100 тис. доларів за нібито сприяння у призначенні його на посаду голови Миколаївської ОДА начебто через своїх знайомих в Офісі Президента України та КМУ.

Читайте також: Посадовці СБУ постануть перед судом через 800 тисяч "відкату"

Наразі проводяться першочергові слідчі дії у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-