В Україні поновили рух поїздів, які затримувались через негоду

В Україні поновили рух поїздів, які затримувались через негоду

Укрінформ
Сьогодні 24 лютого станом на 12:00 рух пасажирських та вантажних поїздів в західних регіонах України повністю відновлено.

Про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця" у Facebook.

"Укрзалізниця ліквідувала наслідки негоди в західних регіонах. Станом на 12:00 рух пасажирських та вантажних поїздів було повністю відновлено", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом негода спричинила затримку в русі п'яти пасажирських поїздів: №49 Київ — Трускавець, №602 Львів — Солотвино, №81 Ужгород — Київ, №29 Ужгород — Київ, №141 Бахмут — Львів, а також кількох приміських поїздів. Затримки тривали від 8 хвилин до 1 годин 46 хвилин.

Читайте також: П'ять пасажирських поїздів затримуються через повалені на колії дерева

Укрзалізниця також нормалізувала роботу залізничної інфраструктури і обладнання на станції Ходорів, та дільницях: Львів — Сапіжанка, Оброшино — Щирець, Любінь Великий — Комарно, Яблонька — Соколики — Сянки, Рожнятів — Долина, Глибочок Великий — Озерна і Озерна — Зборів.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого шквальний вітер спричинив падіння дерев на колію та нависання гілок на лініях електропередач, що завадили роботі залізничної інфраструктури і обладнання на семи дільницях та на одній станції Укрзалізниці. Також негода спричинила затримку руху п'яти пасажирських та кількох приміських поїздів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-