Прикордонники заборонили в'їзд до України

Прикордонники заборонили в'їзд до України "громадянину СРСР"

Відео
Укрінформ
Українські прикордонники заборонили в'їзд до України громадянину Республіки Молдова, який називав себе "громадянином СРСР".

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

"Нестандартна ситуація трапилася в пункті пропуску "Кучурган" Білгород-Дністровського прикордонного загону. Громадянин Республіки Молдова, який прибув в Україну, поводив себе агресивно, вів антиукраїнську риторику з пропагандою комуністичного тоталітарного режиму", - йдеться у повідомленні.

Чоловік звинувачував українських прикордонників у держзараді за законодавством СРСР, закликав переходити на бік "радянського союзу". Також порушник нецензурно лаявся та в порушення режимних правил намагався вести відеозйомку на мобільний телефон.

"Варто зазначити, що цей громадянин уже не вперше порушує українське законодавство. Торік, 30 грудня, він в’їжджав в Україну на автомобілі "BMW" з прорадянською атрибутикою замість номерних знаків та численними наклейками відповідної тематики", - повідомили у ДПСУ.

Читайте також: Прикордонники з тортом святкували день народження службового собаки Майка

Тоді він порушив вимоги законодавства що керування автомобілем без номерних знаків і щодо пропаганди тоталітарного комуністичного режиму і його автівку вилучили та передали в поліцію, а порушника повернули в Молдову.

Цього разу іноземця затримали. На нього склали адмінпротоколи за злісну непокору законним вимогам прикордонного наряду та порушення режиму в пункті пропуску (за статтями 185-10 та 202 КУпАП). Також йому заборонили в’їзд в Україну на 3 роки.

Фото: ДПСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-