В Україні ввели обмеження для в’їзду осіб, які перебували у провінції Хубей

В Україні ввели обмеження для в’їзду осіб, які перебували у провінції Хубей

Укрінформ
В Україні ввели тимчасові обмеження та особливі умови для в’їзду осіб, які перебували у провінції Хубей Китайської Народної Республіки, шляхом їх ізоляції протягом 14 днів у визначених Міністерством охорони здоров’я закладах.

Відповідне розпорядження КМУ від 3 лютого оприлюднене на сайті Кабміну.

"Утворити оперативний штаб з питань запобігання занесенню та поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, у складі згідно з додатком. Установити: режим підвищеної готовності єдиної державної системи цивільного захисту для запобігання виникненню надзвичайної ситуації державного рівня внаслідок можливого поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV; тимчасові обмеження та особливі умови для в’їзду осіб, які перебували у провінції Хубей Китайської Народної Республіки, шляхом їх ізоляції протягом 14 днів у визначених Міністерством охорони здоров’я закладах охорони здоров’я", - йдеться у розпорядженні.

Читайте також: Коронавірус 2019-nCoV: в Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку

Також розпорядженням затверджується Національний план протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, на 2020 рік, що додається.

Як відомо, у Китаї з грудня 2019 року реєструються випадки захворювання на пневмонію, спричинену новим коронавірусом 2019-nCoV.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-